Töihin Glitterille

Glitter on yksi markkinajohtajista muodin ja asusteiden alalla Pohjois-Euroopassa. Meillä on 1 200 työntekijää, joista suurin osa työskentelee 165 myymälässämme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Pääkonttorissamme Tukholman keskustassa toimii useita eri osastoja, kuten sisäänosto, markkinointi ja verkkokauppa. Myös IT-palvelut, talouden ja myynnin johtaminen, uusien myymälöiden perustaminen ja HR-osasto sijaitsevat Tukholmassa. Varasto, logistiikkaosasto ja taloushallinto ovat Söderköpingissä. Haluatko työskennellä inspiroivassa ympäristössä yhdessä intohimoisten, ahkerien ja mielenkiintoisten ihmisten kanssa? Tutustu siinä tapauksessa avoimiin työpaikkoihimme!

Avoimet työpaikat
Kehittyminen ja ura Glitterissä

Haluamme työntekijöidemme kasvavan ja kehittyvän kanssamme! Koulutamme henkilökuntaamme sisäisesti, minkä ansiosta työntekijämme saavat nopeasti mahdollisuuden ottaa lisävastuuta. Kuuntelemme, ohjaamme ja annamme työntekijöillemme jatkuvasti palautetta. Mahdollisuuksien mukaan rekrytoimme sisäisiä hakijoita vapaisiin päällikköpaikkoihin. Useita kertoja extramyyjä on muutamassa vuodessa kehittynyt menestyksekkääksi myymäläpäälliköksi.

Haluamme löytää uusia lahjakkuuksia, saada uusia ideoita ja jakaa omaa tietämystämme, minkä johdosta teemme erilaista yhteistyötä koulujen kanssa. Otamme joka vuosi harjoittelijoita sekä myymälöihin että konttorillemme.

Tasa-arvo ja monimuotoisuus

Glitter tarjoaa kaikille samat mahdollisuudet ja edellytykset - riippumatta sukupuolesta, syntyperästä, uskonkäsityksistä, seksuaalisesta suuntautumisesta tai toimintaesteistä. Rekrytointiprosessissa emme syrji ketään. Työskentelemme järjestelmällisesti sisäisten koulutusten, turvallisuuden, säännöllisten kehityskeskusteluiden ja Glitterin anonyymien työntekijätutkimusten kanssa. Näin ollen saamme jatkuvasti tietoa työympäristöstä toimipisteissämme.

Kun etsit avointa työpaikka 

Kun etsit avointa työpaikkaa Glitteristä, saat vahvistuksen, kun hakemuksesi on vastaanotettu.  Jos kutsumme sinut työhaastatteluun, kuulet meistä hakuajan kuluessa tai vähän sen loputtua. Sinun on oltava 18-vuotias työskennelläksesi meillä. Jos et löydä profiiliisi sopivaa avointa työpaikkaa, voit tilata ilmoituksen avoimista työpaikoista rekisteröimällä itsesi täällä.