Tutustu ja ihastu Zanzlöza Smyckenin koruihin, Aurie tuotteisiin ja Marre & Marcellan Professional hiustuotteisiin verkkokaupassa Glitter.fi. Premium-brändimme ovat suunnattu muotitietoisille kuluttajille, jotka arvostavat korkealaatuisia tuotteita edullisilla hinnoilla. Zanzlöza Smycken tarjoaa muodikkaille asiakkaille ainutlaatuisia ja yksilöllisiä koruja. Zanzlözan koruvalikoimasta löytyy värikkäitä statement kaulakoruja, rannerenkaita ja näyttäviä korvakoruja.

Aurie, fine accessories on ainutlaatuinen valikoima koruja ja asusteita,  joissa inspiraationa on skandinaavinen minimalismi. Kokoelmasta löydät tyylikkäitä rannekoruja, upeita kaulakoruja ja näyttäviä sormuksia. Koruja yhdistää ajaton muotoilu ja korkealaatuiset materiaalit, kuten hopea, kullattu hopea ja jalokivet. Aurie valikoimaan kuuluu myös tyylikkäitä asusteita, kuten nahkakäsineet ja kashmir-huivi.

Glitterin premium-tuotemerkkeihin kuuluu myös kokoelma hiustenhoitotuotteita, jotka on kehitetty yhteistyössä julkkiskampaajien Marren ja Marcellan kanssa. Hiustuotteiden avulla, joissa on ainutlaatuinen muotoilu ja huolella valitut materiaalit voit luoda kampaamotunnelmaa päivittäin. Ammattisarjan hiustarvikkeilla voit helposti luoda näyttäviä kampauksia ja unohtaa huonot hiuspäivät. Aaltoklipseillä saat sujuvasti kauniit kiharat juhliin, muotoilupinneillä, jotka pysyvät koko päivän viimeistelet kampauksesi ja kampaajien suosikilla, Detangle harjalla selvität takut hetkessä ja saat ihanat kiiltävät hiukset. Lupaamme, että löydät uudet hiustuotesuosikkisi meiltä. Osta korut, asusteet ja hiustuotteet premium-tuotemerkeistämme verkkokaupassa Glitter.fi!