Voita liput Emelie Janrellsin näytökseen Tukholman FASHION WEEK:n aikana 21/1 - 18

Palkinnon arvo jopa 2000€. 

 Palkintoon sisältyy liput muotinäytökseen, majoittuminen hotellissa ja pääsy Glitter Loungeen. Kaikki tämä kahdelle henkilölle!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT!  

Emme uskaltaneet edes unelmoida niin monesta osallistujasta kuin tähän kilpailuun saatiin. Kiitos kaikille hienoista ja henkilökohtaisista perusteluista - olemme lukeneet jokaisen niistä huolella.  

Onnekas voittaja on nimeltään Stephanie ja hän tulee Norjasta!  Tässä on hänen perustelunsa, johon rakastuimme:

Suurin muotiesikuvani on Stacey McKenzie.

Hän on esikuvani siksi, että hänelle usein kerrottiin muotitaloissa, kuinka hän ei sovi malliksi. Hetken päästä hänet hyväksyttiin mallitoimistoon, mutta hän tuli usein "kiusatuksi" koska hän on erilainen. Hän lopetti siellä ja yritti viimeisen kerran mallistoimiston listoille New Yorkissa, ja tuli jälleen hyväksytyksi, minkä jälkeen hänestä tuli High glamorous supermodel & runway walker.

Joten syy siihen, miksi hän on muotiesikuvani on se, että hän ei luovu unelmistaan vaan hänellä oli tavoitteita ja nyt hän on motivaatiopuhuja, tv-tähti & supermalli.

Lopuksi, mielestäni minun pitäisi voittaa, koska olen aina ollut kiinnostunut muodista ja olen aina tehnyt kovasti töitä kuten Stacey, ja haluan tehdä samoja asioita kuin hän. Jos voitan, haluan tuoda esille Glitteriä niin, että muut voivat kokea tämän kanssani.

Toivomme, että jokainen teistä olisi voinut voittaa. Seuraa meitä Facebookissa ja Instagramissa osallistuaksesi myös tuleviin kilpailuihin! Rakastamme kilpailuja ja jonain päivänä voi olla juuri sinun vuorosi voittaa.

Kimaltavaa jatkoa juuri sinulle!

Halauksin, Glitter