Tapasimme kampaajaduo Marre & Marcellan suositusta julkkiskampaamo Bangsista keskustellaksemme tiimihengestä, unelmahiuksista sekä uudesta yhteistyöstä Glitterin kanssa, jonka tuloksena on ylellinen hiustuotemallisto Professional.

Se oli noin vuosi sitten, kun huippukampaajat Marre ja Marcella, jotka kampaavat lukuisia julkisuuden henkilöitä, aloittivat yhteistyön Glitterin kanssa. Heidän kunnianhimonsa on korkealla: –Testasimme Glitterin tuotteita ja pidimme niistä todella paljon. Halusimme tehdä jotain ammattimaista ja eritystä asiakkaille, joten valitsimme ja kehitimme yhdessä Professional-tuotteita, jotka mielestämme ovat omassa luokassaan - hyvä- laatuisia ja toiminnaltaan sellaisia, jotka auttavat sekä asiakkaita kotona, että kampaajia työssään, selventää Marre omistautuneesti. Professional-sarja parantaa ja helpottaa hiusrutiineja kotona. Kaikki kammat on valmistettu hiilestä, joten ne eivät sähköistä ja ovat erittäin kestäviä. Pari täydentää puhuessaan toistensa lauseita ja Marcella pitää rakastavasti kiinni miehensä kädestä. On vaikeaa erehtyä siitä, että nämä kaksi viihtyvät yhdessä yötä päivää. Marre ja Marcella tapasivat, missäpä muuallakaan, kuin kampaamossa! Heillä klikkasi heti ja kaikki palaset loksahtivat paikoilleen alusta alkaen. Nyt he jakavat kampaamon, kodin, lapset ja unelmat. –Tykkäämme työskennellä yhdessä. Kaikkein keskeisintä on, että rakastamme olla toistemme seurassa. Olemme sitoutuneet olemaan duo, Marre sanoo. Mutta mitkä ovat suosikkejanne uudesta Professional-mallistosta? –Suuri, pyöreä Detangle Boar Brush, rakastan sitä! Se on niin käytännöllinen ja sopii kaikille hiuksille. Se tuntuu ylelliseltä kädessä ja on kevyt, sanoo Marre innoissaan vakuuttavien eleiden kera. –Ja se liukuu täysin eri tavalla, kuin mikään muu harja, mutta ei aiheuta kipua. Voin nykyisin harjata hiukseni ainoastaan sillä - ja olen kokeillut monia muita harjoja, jatkaa Marcella. Mutta mitä tavallisen ihmisen, jolla on 364 huonoa hiuspäivää vuodessa, pitäisi tehdä niissä kolmessa minuutissa, jotka hänellä on aamuisin kylpyhuoneessa? –Harjaa hiukset ylösalaisin Detangle Boar Brush -harjalla ja kiinnitä hiukset poninhännälle. Lisää Volumizing Ponytail Tool. Se vie kaksi minuuttia, mutta näyttää, kuin sinulla olisi todella paksu poninhäntä ja se sopii kaikkiin tyyleihin. Käytä tätä harjaa tuodaksesi esiin hiusten kiillon. Riippumatta siitä, onko hiukset juuri pesty tai ei, on hyvä saada hieman kiiltoa tai luonnollisia rasvoja omista hiuksista, kun teet poninhännön. Viimeistelyyn vähän hiuskiinnettä ja olet valmis! neuvovat Marre ja Marcella täydentäen toistensa lauseita. Rakkaus, unelmahiukset ja luovuus. Ajattele, jos kaikki elämässä tuntuisi yhtä itsestäänselvältä, kuin tämä superpari.

”Näissä aaltoklipseissä on hyvä, vahva kiinnitys ja ne eivät jätä jälkiä hiuksiin. Ja ne näyttävät cooleilta!”

”Kuivauspyyhe korkealla imukyvyllä ilman karkeaa tunnetta kankassa - hiukset tuntuvat pehmeämmältä! Kätevä kiinnitys, jonka ansiosta näytät hyvältä myös hiusten kuivuessa.”

”Kova ja hyvä klipsi, joka erottelee hiukset täydellisesti!”

”Tämä on kaikki kaikessa! Piikkien malli asettuu hiuksiin täydellisesti. Piikkikampa on erittäin hyvä tupeeraukseen!”

”Tämä on väline, joka muotoilee kampaukset ja kiharat. Neulat ovat sahalaitaisia, minkä ansioista ne pysyvät paikoillaan koko päivän tai illan.”

Julkkiskampaajien vinkit