We guide you to the perfect hairstyle!

TUTORIAALIT

7 tuotetta
 1. Wavy hair crown
  Wavy hair crown

  Luo fantastisen kuohkea kampaus volyymityynyllä ja kimaltelevalla hiuspannalla! Extra kuohkeuden saavuttamiseksi tuuperaa hiuksia hieman ja asettele volyymityynyn päälle. Ainut mitä sinun tarvitsee tehdä on valita suosikki hiuspantasi ja kiertää hieman hiussuortuvia sen ympärille ja voilá, kampaus on valmis! Se on näin helppoa! Kampausta voit muuttaa myös siten, että kierrät kaikki hiukset pannan ympärille ja superhitti häihin, juhliin, bileisiin tai tansseihin on syntynyt. Volyymityynyt toimitetaan kahden erikokoisen tyynyn pakkauksessa, joista voit valita sinulle ja kampauksellesi sopivan.

  Osta tyyli

 2. Pinned up do
  Pinned up do

  Tämä kampaus saattaa näyttää vaikealta toteuttaa, mutta tulet huomaamaan, että se onkin todella helppo toteuttaa! Glitterin näppärillä volyymityynyillä, jotka toimitetaan kahden tyynyn pakkauksessa, lisäät helposti volyymia kampaukseen. Aseta volyymityyny päällimmäisten hiusten alle ja kerää hiukset puoliponinhännälle. Tämän jälkeen asettele hiussuortuvia ristiin poninhännän molemmin puolin ja kiinnitä hiusneuloilla. Glitterillä on laaja valikoima erilaisia ja erivärisiä hiusneuloja, joista varmasti löydät suosikkisi. Tämä helppo kampaus tuo piristystä arkipäiviin ja jos haluat vielä hieman lisähohdetta voit sumuttaa ihanaa hiushohdetta jota löytyy kahdessa eri sävyssä. Nyt olet valmis juhliin!

  Osta tyyli

 3. The perfect ponytail
  The perfect ponytail

  Nosta poninhäntäsi uusiin ulottuvuuksiin Glitterin patentoidulla volyymityökalulla, joka sopii tietysti myös muihin kampauksiin ja stailauksiin. Saat täyteläisen ja kauniin poninhännän toteuttamalla vain pari pientä niksiä. Glitterin Ponytaitoolia löytyy kahta eri kokoa, paksuille ja normaaleille hiuksille, niin että juuri sinulle löytyy sopiva tuote! Tältä sivulta löydät ohjeet ja inspiraatiota, kuinka luot itsellesi täyteläisen poninhännän arkeen ja juhlaan. Vihdoinkin voit unohtaa tupeeraukset ja saavuttaa täydellisen tuloksen vain minuutissa. Täydelliseen poninhäntään tarvitset vain Ponytailtoolin ja hiuslenkkejä! Katso video alta, jossa opastetaan askel askeleelta kuinka onnistut varmasti.

  Osta tyyli

 4. The French twist
  The French twist

  French twist työkalun ansiosta loihdit itsellesi tämän kampauksen helposti. Asettele hiuksesi työkalun sisälle niin, että se näyttää poninhännältä. Liuta työkalua alaspäin hiuksia pitkin latvoihin, ja rullaa sen jälkeen ylöspäin niskaan pystysuunnassa. Käytä työkalun mukana tulevaa kiinnitystikkua kiinnittäksesi kampauksen.Kiinnitä nuttura hiusneuloilla. Anna luovuutesi kukoistaa ja koristele banaaninuttura strassikoristeilla tai sinun tyyliisi sopivilla hiuskammoilla. All done – ready to party.

  Osta tyyli

 5. Changing colours
  Changing colours

  Poispestävällä hiusvärillä loihdit itsellesi eri lookin joka päiväksi! Tältä sivulta löydät inspiraatiota, kuinka luot itsellesi kampauksen väliaikaisella hiusvärillä. Glitterin hiusvärispraytä löytyy eri väreissä ja hohdoissa ja se toimitetaan näppärän kokoisessa pullossa. Vain mielikuvituksesi asettaa rajat! Hiusväri lähtee pois yhdellä shampoo pesulla. Katso mahtava video tältä sivulta, jossa opastetaan kuinka helposti luot itsellesi trendikkään lookin hiusvärispraylla. A new day is a new colour.

  Osta tyyli

 6. The decorated updo
  The decorated updo

  Hienon kampauksen, hääkampauksen tai juhlakampauksen luominen ei tarvitse olla vaikeaa. Tältä sivulta löydät inspiraatiota ja ohjeet superhelppoon ja kauniiseen kampaukseen. Silmukkatyökalulla, jotka toimitetaan kahdessa eri koossa, ja hiuspinneillä sekä pannalla loihdit hetkessä ja helposti vaikealta näyttävän kampauksen itsellesi. Enemmän glamouria kampaukselle saat yhdistämällä siihen kimaltelevan hiuspannan tai hiushohtoa. Inspiroidu ohjeistamme ja tuotteistamme ja luo itsellesi kampaus joka sopii sinulle. Katso ohjeet videolta tällä sivulla.

  Osta tyyli

 7. Loop tool box tutorial
  Loop tool box tutorial

  Loop tool boxin tuotteilla onnistut varmasti! Haluat sitten lettikampauksen tai nutturakampausen on Loop tool boxi sinulle täydellinen. Kaunis laatikko, jossa on hauska teksti ”Life´s too short to have boring hair”, sisältää kaksi erikokoista loop-tool työkalua, hiusneuloja, silikonisia hiuslenkkejä ja inspiraatiota ja ohjeita eri kampauksiin, jotka soveltuvat arkeen ja juhlaan. Taianomaisten hiustuotteiden ansiosta taiot itsellesi kampaukset melkeimpä itsestään! Tältä sivulta löydät inspiraatiota ja ohjeita kuuteen eri kampaukseen ja voit tilata loop-tool boxin itsellesi.

  Osta tyyli