Verkkokauppa Glitter.fi ehdot.

1. YLEISTÄ

2. TILAUS & VAHVISTUS

3. MAKSAMINEN

4. TOIMITUS

5. PERUUTUSOIKEUS

6. PALAUTUS

7. REKLAMAATIO & VIRHE TAVARASSA

8. MAKSUN PALAUTUS

9. HENKILÖTIEDOT (HeTiL) JA EVÄSTEET

10. YLIVOIMAINEN ESTE

11. EHTOJEN MUUTOKSET

1. YLEISTÄ

Näitä yleisiä myynti- ja sopimusehtoja ("Ehdot") sovelletaan, kun kuluttaja ("sinä") tekee tilauksen osoitteessa www.glitter.fi ja siihen kuuluvien sivujen ("Verkkosivut") välityksellä. Sopimus tehdään sinun ja Glitter OY:n, liiketunnus 1907297-9, ("Glitter/"me") välille. Yhteystiedot ja muuta tietoa Glitteristä löytyy Verkkosivuiltamme. Ehdot soveltuvat kaikkiin sopimuksiin, jotka sinä kuluttajana solmit Glitterin kanssa. 

Kaikki hinnat Verkkosivuillamme on ilmoitettu euroina (EURO). Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Tarvitset huoltajan luvan Verkkosivuilta tilaamiseen, jos olet alle 18 vuotta. 

Varaudumme mahdollisiin kirjoitusvirheisiin, tuotemuutoksiin, hinnanmuutoksiin ja väripoikkeamiin sekä loppuunmyyntiin.  Pidätämme oikeuden olla myymättä tuotetta virheellisellä hinnalla silloin, kun hintavirhe on niin selkeä, että on ilmeistä tiedon olevan virheellinen. Mahdolliset suositukset ovat vain suosituksia, jotka perustuvat henkilökohtaisiin käsityksiin. Teemme töitä sen eteen, että kuvamme olisivat kuvaavia ja todellisuudenmukaisia. Emme kuitenkaan voi vakuuttaa, että kaikki kuvat heijastavat tuotteiden todellista ulkonäköä. Emme ole vastuussa Verkkosivujemme tiedoista, jotka ovat lähtöisin kolmansilta osapuolilta. 

Kaikki petosyritykset ilmoitetaan poliisille ja Glitter pidättää oikeuden kaupan purkuun petosepäilyn yhteydessä. Glitterillä säilyy täysi omistusoikeus kaikkiin tuotteisiin siihen asti, kunnes Glitter on vastaanottanut täyden suorituksen tuotetta vastaan. 

Sinun yhteystietojasi tullaan käsittelemään ainoastaan Glitterin ja yhteistyökumppaniemme toimesta.  Yhteystietojasi ei koskaan myydä tai muutoinkaan luovuteta kolmansille osapuolille ilman sinun hyväksyntääsi. 

Ellei toisin mainita, verkkokaupassamme myytävät ja markkinoitavat tuotteet löytyvät varastostamme. Päivitämme saatavuutta jatkuvasti ja pidätämme oikeuden pienempiin poikkeuksiin. 

Verkkosivujemme kampanjat ja tarjoukset voivat poiketa myymälöidemme tarjouksista ja kampanjoista. 

Verkkosivut ja sen sisältö ovat meidän tai yhteistyökumppaneidemme omaisuutta. Tiedot ovat suojattuja muun muassa tekijänoikeudellisten ja markkinointioikeudellisten säädösten nojalla. Tämä tarkoittaa, että tavaramerkkejä, toiminimiä, tuotenimiä, kuvia, grafiikkaa, muotoiluja, ulkoasua sekä tietoja tuotteista, palveluista ja muuta sisältöä ei saa kopioida tai käyttää ilman meidän etukäteistä kirjallista lupaa.

2. Tilaus & vahvistus


Tehdäksesi ostoksia Verkkosivujen kautta, sinun on hyväksyttävä Ehdot. Sitoudut noudattamaan Ehtoja kokonaisuudessaan nämä hyväksyessäsi. Lisäksi hyväksyt ja vahvistat, että olet saanut tiedon henkilötietojen ja evästeiden käytöstä

Hyväksymällä Ehdot tilauksen yhteydessä, sinun ja Glitterin välille muodostuu sitova sopimus. Tilatessasi hyväksyt myös maksuvelvollisuutesi tilauksen kokonaissumman osalta. Vastaanotetusta tilauksesta lähetetään automaattisesti sähköpostitse tilausvahvistus rekisteröimääsi sähköpostiosoitteeseen. Saat ensimmäisessä vaiheessa alustavan vahvistuksen. Kun pakettisi on pakattu ja valmis lähetettäväksi, saat toisena vaiheena lopullisen tilausvahvistuksen. Tämä tilausvahvistus toimii myös täysimääräisen maksusuorituksen jälkeen takuutodistuksena.  

Glitter pidättää oikeuden poikkeuksiin tuotteiden toimituksessa siinä tapauksessa, että varastosaatavuus on ollut virheellinen tilauksesi ajankohtana.  Voit tehdä tilauksen Verkkosivuilla vuorokauden ympäri. Tavarat poimitaan normaalisti seuraavana arkipäivänä.

3. maksaminen

Glitter tarjoaa yhteistyössä Klarna AB:n (liiketunnus 556737- 0431) kanssa useita maksutapoja Klarna Checkout-palvelun kautta. Klarna AB:n tarjonta sisältää maksamisen kortilla, laskulla, kuukausilaskulla, osamaksulla, Klarna Direkt palvelulla sekä verkkopankilla maksamisen Danske Bankin, OP:n, Säästöpankin, S-pankin, Aktian ja Nordean kautta. Hyväksyessäsi Glitterin Ehdot ja maksaessasi Klarna Checkout-palvelun kautta hyväksyt myös Klarna AB:n ehdot. Ajankohtaiset Klarna AB:n ehdot löytyvät täältä.  

4. Toimitus

Alle 25 euron (EURO) tilauksiin lisäämme 3,90 euron (EURO) lähetyskohtaisen lähetysmaksun lähetyksen painosta tai koosta riippumatta. Käytämme Postia kumppaninamme Suomessa tehtäviin toimituksiin. Tavarat toimitetaan yleensä postin kirjeellä suoraan postilaatikkoon tai postipakettina lähimpään Postin toimituspisteeseen. Postilaatikolle liian suuret kirjeet viedään lähimpään toimituspisteeseen ja sinä saat ilmoituksen tekstiviestillä.

Pyrimme toimittamaan tilauksesi viiden arkipäivän kuluessa tilauksesi vastaanottamisesta, kuitenkin sillä varauksella, ettei tuote ole loppunut varastostamme.

Kirjeistä sekä paketeista, joita ei voida toimittaa postilaatikkoon, lähetetään ilmoitus tekstiviestillä. Olethan siksi tarkka ilmoittaessasi matkapuhelinnumerosi. Postitoimipaikkaan lähetettyjen tuotteiden noutamiseksi tarvitset lähetyksen seurantanumeron/lähetystunnisteen sekä henkilötodistuksen. 

Kaikki lähetykset tulee noutaa 14 päivän sisällä toimituspisteessä ennen kuin ne palautetaan meille. Lue tästä lisää alla olevasta kohdasta "Noutamaton lähetys". 

Noutamaton lähetys

Noutamattomat lähetykset eivät kuulu peruuttamisoikeuden piiriin. Noutamattomista lähetyksistä veloitetaan tällä hetkellä 30 euron (EURO) suuruinen maksu. Tämä maksu vastaa niitä kustannuksia, jotka aiheutuvat meille lähetyksen lähettämisestä ja takaisinlähettämisestä. Saat ilmoituksen tekstiviestillä tavaroista, jotka toimitetaan postipakettina postin toimituspisteeseen ja joita säilytetään kaksi viikkoa. Kirjeet, joita ei voida jättää postiluukkuusi, toimitetaan lähimpään toimituspisteeseen, jolloin saat ilmoituksen tekstiviestillä. Noutamattomat lähetykset palautetaan meille. 

5. PERUUTTAMISOIKEUS

Me emme ole tyytyväisiä ennen kuin sinä asiakkaana olet tyytyväinen. Ostaessasi Glitteristä sinulla on aina 30 päivän peruuttamisoikeus, ja ALE-tuotteiden osalta 14 päivän peruuttamisoikeus. Peruuttamisaika alkaa sinä päivänä, kun vastaanotat tuotteen. Sinetöityjen tuotteiden palauttaminen hyväksytään ainoastaan, jos sinetti on ehjä. Palautettujen tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä pakkauksessaan mahdolliset merkkilaput mukanaan. Jos näin ei ole, tullaan maksunpalautuksessa vähentämään 100% kyseisen tuotteen arvosta arvonalennusvähennyksenä. 

Toimitukseenne liitetään palautusasiakirjat: palautuslomake ja palautusosoitetarra. Palautuksissa tulee aina käyttää Glitterin omia palautusasiakirjoja. Glitter perii palautuksesta 3,90 euron (EURO) maksun, joka hallinnoidaan jälkikäteen. Jos sinulta puuttuu palautusosoitetarra tai jos sinulla on kysymyksiä palautuksiin liittyen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa customerservice@glitter.fi tai puhelimitse 09-23 11 37 73 (arkisin 10.00-13.00). Voit myös palauttaa tuotteen/tuotteet mihin tahansa myymälöistämme.

Me emme vaihda tuotteita (käsitellään palautuksena ja uutena ostoksena). 

6. palautus

Mikäli haluat palauttaa tuotteesi, voidaan tämä tehdä kahdella eri tavalla: postitse Postin välityksellä tai lähimpään valinnaiseen myymälään. Huomioikaa, että me emme vaihda tuotteita postitse tai liikkeessä (käsitellään palautuksena ja uutena ostoksena).

Näin palautat tuotteet postitse:

1. Lähetyksessäsi on palautuslomake, joka sisältää ohjeet palautukselle. Täytä palautuslomakkeeseen tilausnumerosi, nimesi, palautettavien tuotteiden tuotenumerot sekä palautuksen syy.

2. Suosittelemme sinua käyttämään palautuksessa alkuperäistä toimituspakkausta.

3. Käytä lähetyksessäsi saamasi palautusosoitetarraa ja liimaa se kiinni lähetykseen. Toimita lähetys tämän jälkeen lähimpään Postin asiamiespostiin.

4. Palautuksen kustannus on 3,90 euroa (EURO), joka vähennetään palauttamiesi tuotteiden maksunpalautuksesta.

 5. Maksunpalautus palautetusta lähetyksestä tehdään 14 päivän kuluessa samalla maksutavalla, jolla olet maksanut tilauksesi. Klarna AB suorittaa maksunpalautuksen.  

Näin palautat tuotteet liikkeeseen:

1.Sinulla on mahdollisuus palauttaa tuotteesi/tilauksesi lähimpään valinnaiseen Glitter liikkeeseen. Ota mukaasi palautettavat tuotteet sekä lähetyksen yhteydessä lähetyt palautusasiakirjat täytettynä, tilausnumerollasi, nimelläsi, palautettavien tuotteiden tuotenumeroilla ja palautuksen syyllä.

2.Toimita palautus liikkeen myyjälle ja esitä voimassa oleva henkilöllisyystodistus (jos joku toinen toimittaa palautuksen liikkeeseen puolestasi tulee tämän henkilön esittää oma ja sinun henkilöllisyystodistus).

3.Saat suoraan liikkeen myyjältä kirjallisen vahvistuksen siitä, että me olemme vastaanottaneet palautuksesi.

4.Verkko-ostostesi maksunpalautusta ei voida suorittaa liikkeessä. Maksunpalautus tehdään Klarna AB:n toimesta samalla maksutavalla, jonka olet valinnut oston yhteydessä. Saat sähköpostitse vahvistuksen Glitterin asiakaspalvelulta heti, kun palautuksesi on hallinnoitu ja kun sinun maksunpalautuksesi on suoritettu suoraan Klarna AB:n toimesta.

Palautukset Glitterin liikkeisiin ovat ilmaisia. Ota yhteyttä Glitterin asiakaspalveluun mahdollisten kysymysten osalta.

Muista, että sinä asiakkaassa olet vastuussa palautuksesta siihen saakka, kunnes olemme vastaanottaneet ja rekisteröineet sen. Pidäthän siten palautuskuitin tallessa. Palautus voi kestää jopa 14 päivää ennen kuin se on vastaanotettu ja käsitelty varastossamme.

7. REKLAMAATIO & VIRHE TAVARASSA

Jos olet saanut viallisen tai väärän tuotteen, otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian virheen havaitsemisen tai väärän tuotteen vastaanottamisen jälkeen, ja viimeistään kahden kuukauden kuluessa virheen havaitsemisesta tai väärän tuotteen vastaanottamisesta. Yhteydenotosta tulee käydä ilmi tiedot virheestä, tuotenumero ja sinun tilausnumerosi.

Reklamaatio korvataan aina ensisijaisesti uudella tuotteella. Jos tätä vaihtoehtoa ei voida tarjota, asiakkaalla on täysi palautusoikeus.

Reklamaatioihin sovelletaan Suomen kuluttajansuojalakia (38/1978) ja mahdollisen riitaisuuden yhteydessä Glitter noudattaa kuluttajariitalautakunnan suosituksia sekä EU:n verkkovälitteistä riidanratkaisua.

8. MAKSUNPALAUTUS

Maksun palautus suoritetaan 14 päivän kuluessa samalla maksutavalla, jolla sinä olet maksanut tilauksesi. Palautusta hallinnoi Glitterin asiakaspalvelu. Maksun palautuksen suorittaa Klarna AB.

Jos olet ostanut alle 25 eurolla (EURO) ja siten maksanut 3,90 euron (EURO) toimituskulut, palautetaan toimituskulut ainoastaan täyden palautuksen yhteydessä. Mahdollinen palautettavaan tuotteeseen käytetty alennus katsotaan käytetyksi eikä sitä siirretä toisiin tuotteisiin.

Palauttaessasi osta 3 maksa 2 tuotteita pätee seuraava: jos palautat ilmaisen tuotteen ei maksunpalautusta suoriteta, koska tuotteestakaan ei ole veloitettu mitään. Mikäli palautat tuotteen, josta olet maksanut, mutta pidät ilmaistuotteen, veloitamme sinulta ilmaistuotteen hinnan.  Tämä tarkoittaa sitä, että palautuksena maksetaan ainoastaan ilmaisen tuotteen ja palautetun tuotteen erotus.

Jos olet maksanut lahjakortilla ja valitset palautuksen, tullaan lahjakorttisi tai alennuskoodisi saldo palauttamaan 48 tunnin sisällä palautuksesta edellyttäen, että lahjakortti on vielä voimassa. 


9. HENKILÖTIEDOT (HeTiL) JA EVÄSTEET

Glitter Oy vaalii yksityisyyttäsi ja pyrkii suojaamaan henkilötietojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Glitterin tavoitteena on noudattaa kaikkia voimassa olevia lakeja ja säädöksiä henkilötietojen suojasta.

Glitter toimii rekisterinpitäjänä niiden henkilötietojen osalta, jotka sinä asiakkaana annat Glitterille. Näiden Ehtojen hyväksymisen yhteydessä sinä asiakkaana suostut siihen, että Glitter käsittelee henkilötietoja tämän kohdan ja soveltuvan rekisteriselosteen mukaisesti.

Glitter käsittelee osaksi tietoja, joita asiakkaana ilmoitat Glitterille, kuten esim. yhteystiedot ja henkilötunnus sekä tietoja, joita Glitter tai sen yhteistyökumppanit keräävät muualta, esim. osoitetiedot ja päivitetyt yhteystiedot sekä ostostesi yhteydessä rekisteröityvä ostohistoria. Tarkistamme tietosi ostostesi yhteydessä väestörekisteriä vasten.  Glitter käsittelee henkilötietoja, joita sinä asiakkaana annat Glitterille tilaustesi ja toimitustesi hallinnoimiseen. Sinun henkilötietojasi voidaan myös käyttää tunnistamiseen, hallinnointiin ja tilastolliseen tarkoitukseen. Tietojasi voidaan myös käyttää suoramarkkinointiin, ellet ole tätä erikseen kieltänyt. Tietojasi voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin kuitenkin vain, jos olet tämän erikseen hyväksynyt.

Sinun henkilötietojesi käsittely Glitterin toimesta voi myös sisältää henkilötietojen yhdistämistä toisten rekisterien kanssa ja henkilötietojesi siirron myös muille yhtiölle Glitter-konsernissa EU:n ulkopuolella ja tämän sisällä. Ostostesi hallinnoimiseksi ja helpottamiseksi henkilötietoja siirretään myös yhteistyökumppaneillemme, kuten kuljetusliikkeille ja Klarna AB:lle.

Sinulla on asiakkaana henkilötietolain nojalla oikeus kerran vuodessa ilmaiseksi pyytää tiedot henkilötiedoistasi, joita Glitterin käsittelee, riippumatta siitä, miten nämä on kerätty. Jos haluat tämän tiedon, tulee sinun lähettää allekirjoitettu pyyntö Glitterille. Pyyntö on tehtävä kirjallisesti, eikä tätä voi lähettää sähköpostitse. Jos henkilötietoja käsitellään henkilötietolain vastaisesti, on sinulla asiakkaana oikeus vaatia, että tiedot oikaistaan, täydennetään tai poistetaan.  

Käytämme evästeitä Verkkosivuillamme. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallentuvat koneellesi mahdollistaen siten käyttäjän toimien tunnistamisen Verkkosivuillamme.  On olemassa kahdenlaisia ​​evästeitä: 1) pysyvä eväste säilyy tietokoneella tietyn ajan, ja 2) istuntoeväste joka tallennetaan väliaikaisesti tietokoneen muistiin siksi ajaksi, kun vierailija selailee sivustoa. Istuntoevästeet katoavat, kun selain suljetaan.

Käytämme evästeitä Verkkosivujemme parantamiseen, esimerkiksi muokkaamalla Verkkosivuja kävijän toiveiden, valintojen ja kiinnostuksen mukaisesti, auttaaksesi sinua pitämään kirjaa ostoskorin kohteista sekä palvelujemme ja mainontamme räätälöimiseen sinun kannaltasi olennaiseksi.

Sinä hyväksyt evästeiden käsittelemisen tämän kohdan mukaisesti hyväksymälle Ehdot ja käyttämällä Verkkosivujamme. Voit poistaa evästeet selaimesi turva-asetuksista, jos et hyväksy evästeiden käyttöä. Voit myös asettaa selaimen niin, että saat erikseen kysymyksen joka kerta kun Verkkosivumme yrittää sijoittaa evästeen tietokoneellesi. Selaimen kautta voidaan myös poistaa aiemmin tallennetut evästeet. Löydät tähän selaimen ohjesivuilta lisätietoja. Lisäksi voit milloin tahansa poistaa evästeet manuaalisesti kiintolevyltä.

10. YLIVOIMAINEN ESTE

Glitter ei ole vastuussa viiveestä, joka johtuu olosuhteista, johon Glitter ei ole voinut vaikuttaa kuten esimerkiksi lakoista, sodasta, tulipalosta, salamaniskusta, terroristihyökkäyksestä, muutetusta lainsäädännöstä sekä virheestä tai viivästyksestä alihankkijoiden palveluissa tässä mainitun olosuhteen takia. Nämä olosuhteet muodostavat vapautusperusteen, joka merkitsee vahingonkorvauksesta ja muista seuraamuksista vapautumista. Jos tällainen tilanne ilmenee, Glitter tiedottaa siitä sinulle tilanteen alkaessa ja sen päättyessä. Jos tilanne on kestänyt yli kaksi kuukautta, sekä sinulla että Glitterillä on oikeus purkaa kauppa välittömästi. 

11. EHTOJEN MUUTOKSET

Glitter varaa oikeuden tehdä muutoksia Ehtoihin milloin tahansa. Kaikki Ehtoja koskevat muutokset julkaistaan Verkkosivuilla. Muutoksia sovelletaan siitä lähtien, kun sinä hyväksyt Ehdot (uuden oston tai Verkkosivujen vierailun yhteydessä). Glitter suosittelee, että vierailet Verkkosivuilla säännöllisesti saadaksesi tietoa Ehtojen muutoksista.