Jäsenehdot CLUB GLITTER


Alla olevat ehdot koskevat Glitter OY:n ("Glitter"), Club Glitter-kanta-asiakasohjelmaa. Y-tunnus 1907297-9.  Liittymällä kanta-asiakasohjelmaan hyväksyt jäsenehtomme.

Club Glitter on kanta-asiakasohjelma, jossa saat alennuksia ja muita etuja sekä yleisiä ja yksilöllisiä tarjouksia, jotka perustuvat mieltymyksiisi. Jos päätät liittyä jäseneksi, käsittelemme henkilötietojasi niin, että voimme tarjota sinulle kaikki jäsenyyden edut. Verkkosivuiltamme voit lukea tietosuojakäytännöstämme lisää siitä miten käsittelemme henkilötietojasi. Tutustu jäsenehtoihin ja tietosuojakäytäntöön ennen liittymistäsi niin tiedät mitä kanta-asiakasohjelman jäsenenä oleminen käsittää ja millä tavoin käsittelemme henkilötietojasi.

Jäsenyys

Glitterin jäsenyys on kortiton ja ilmainen, ja se koskee kaikkia myymälöitämme sekä verkkokauppaamme glitter.fi

Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää, ja on tarkoitettu yli 16 vuotiaille yksityishenkilöille. Sinulla voi olla vain yksi (1) Club Glitter -jäsenyys ja jäsenedut koskevat ostoksia omalle kotitaloudelle. Voit liittyä jäseneksi kaikissa myymälöissämme, osoitteessa glitter.fi, sekä tekstiviestillä tai asiakaspalvelumme kautta.

Jäsenyys yhdistetään luomaasi henkilökohtaiseen kirjautumistoimintoon, jonka avulla voit muun muassa tallentaa suosikkeja glitter.fi:ssä.  Sisään kirjautuneena saat pääsyn "Omalle sivulle" jossa on merkityksellisiä tuotesuosituksia, erityisiä etuja ja jäsentarjouksia. Omat sivut -ominaisuuden avulla voit myös tarkastella omaa osto- ja maksuhistoriaasi verkkokauppaostoistasi.

Glitter.fi-verkkosivustolla tekemien ostosi rekisteröiminen jäsenostoiksi edellyttää että olet kirjautunut Omille sivuillesi. Myös jäsentarjousten hyödyntäminen edellyttää sisään kirjautumista.

Edut, tarjoukset ja viestintä

Jäsenenä saat suoramarkkinointia ja tietoa tarjouksista, eduista ja alennuksista sekä inspiraatiota, tapahtumakutsuja ja informaatiota uutiskirjeitse ja tekstiviestillä, sekä esitteitä, mikäli et ole näiden kohdalla valinnut vaihtoehtoa ”Ei kiitos”. Voit myös saada sinulle räätälöityjä tarjouksia ja tuotesuosituksia tai vastaavaa, jotka perustuvat ostohistoriaasi postitusten ja digitaalisten kanavien kautta.  Voit esimerkiksi valita ilmoittaa että sinulla on lapsia ja saada sinulle räätälöityä tietoa lastentuotevalikoimastamme.

Kommunikoimme ensisijaisesti sähköpostitse, tekstiviesteillä ja glitter.fi- sivustolla, mutta toisinaan myös lehtien ja kirjeiden välityksellä sekä digitaalisen mainonnan avulla ulkoisilla verkkosivuilla (esim. Facebook).

Voit ottaa yhteyttä milloin tahansa päivittääksesi yhteystietosi tai jos haluat vaihtaa viestiasetuksiasi. Huomioithan kuitenkin, että emme voi auttaa rajoitusten tai muutosten osalta sosiaalisissa verkostoissa. Näissä tapauksissa sinun on itse muutettava kunkin tilin asetuksia.

Voit kieltäytyä viestinnästä milloin tahansa ottamalla yhteyttä osoitteeseen: tietosuoja@glitter.fi tai vaihtoehtoisesti vastaanottamaasi teksti- tai sähköpostiviestiin.

Henkilötietojen käsittely

Glitterissä suojelemme yksityisyyttäsi ja noudatamme voimassa olevaa tietosuojalakia. Glitter International AB on henkilökohtaisesti vastuussa henkilötiedoista, joita käsittelemme sinusta.

Glitter käsittelee henkilö- ja yhteystietojasi voidakseen tarjota entistä parempaa palvelua ja tarjouksia. Sinusta keräämiemme tietojen pohjalta, kuten esimerkiksi osto- ja klikkaushistoriasi, ikä ja asuinpaikkasi, teemme analyysin segmentti- yksilö- ja aggregoidulla tasolla. Analyysin tiedot voivat muodostaa perustan kommunikointiin kanssasi, sekä siihen mitä tarjouksia, etuja ja informaatiota meiltä saat. Analyysin tiedot voivat lisäksi toimia perustana päätöksillemme tuotevalikoimastamme, sekä sille miten kehitämme kanta-asiakasohjelmaa tai Omat sivut -toimintoa glitter.fi-sivustolla. Analyyseissä suoritamme erilaisia ​​käsittelyjä henkilötietojesi osalta, mikä on tarpeellista voidaksemme täyttää omat ja sinun oikeutetut etusi (oikeusperusta), arvioimalla, kehittämällä ja parantamalla palveluja, tuotteita ja järjestelmiä asiakaskunnalle yleisesti.  Ensisijaisesti keräämme tietoja suoraan sinulta, mutta voidaksemme varmistaa, että meillä on oikeat osoitetietosi, voimme tarkistaa tiedot julkisista tietueista. Tallennamme tiedot jäsenyyden päättymiseen asti.

Glitter International AB ei luovuta tietojasi Glitter International AB:n, ei kokonaan omistamille yhtiöille, elleivät ne ole Glitter International AB: kumppaneita, lukuun ottamatta käsittelyä Glitter International AB: n puolesta, esimerkiksi painatusta tai jakelua varten.

Glitterin täydellinen yksityisyydensuojakäytäntö on luettavissa osoitteessa glitter.fi. Siellä löydät ne henkilötietokäsittelyt joita Glitter suorittaa ja näiden tarkoituksen, sekä selitämme millä tavoin Glitter työskentelee tietosuojan kanssa, varmistaaksemme, että asiakkaidemme ja jäsentemme henkilökohtaisia ​​tietoja käsitellään äärimmäisellä kunnioituksella ja varovaisuudella. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, ystävällisesti ota yhteyttä osoitteeseen tietosuoja@glitter.fi

Voimassaolo ja päättyminen

Liittymällä jäseneksi hyväksyt jäsenehtomme ja sen että otamme sinuun yhteyttä ehtojen mukaisesti. Ehtoja voidaan tulla päivittämään ja ajankohtaisen version ehdoista löydät osoitteesta glitter.fi.

Jäsenyytesi on voimassa toistaiseksi ja voit milloin tahansa päättää jäsenyytesi. Jäsenyys voi myös päättyä automaattisesti tai manuaalisesti jos jäsenyytesi on ollut passiivinen vähintään 36 kuukautta.

Glitter International AB pidättää myös oikeuden estää jäsenyytesi väärinkäytösten tai epäiltyjen väärinkäytösten pohjalta.

Jos haluat päättää jäsenyyden, voit tehdä sen lähettämällä meille sähköpostia, josta ilmenee nimi, osoite ja yhteystietosi osoitteeseen: tietosuoja@glitter.fi

Jäsenehtojen muutokset

Glitter International AB pidättää itsellään oikeuden muuttaa Club Glitterin ehtoja, ja muutokset katsotaan ilmoitetuksi sinulle sen jälkeen kun muutoksesta on ilmoitettu sinulle sähköpostitse tai kotisivuillamme, glitter.fi

Force Majeure

Glitter ei ole vastuussa lainmuutoksen, hallituksen toiminnan, sotatapahtuman, lakon-, saarron-, boikotin-, työsulun (lockout) tai muun vastaavan olosuhteen aiheuttamasta vahingosta. Lakkoa, saartoa, boikotointia ja työsulkua koskeva varaus koskee myös sitä, jos Glitter itse ryhtyy toimenpiteisiin tai on riippuvainen tällaisista ristiriitaisista toimenpiteistä. Glitter ei myöskään ole velvollinen korvaamaan mitään vaurioita muissa mahdollisesti esiintyvissä tapauksissa, jos Glitter on toiminut tavanomaisella varovaisuudella.

Yhteystiedot

Olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä meihin mikäli haluat tietää lisää henkilökohtaisten tietojesi rekisteröinnistä ja kuinka käytämme näitä tietoja, tai jos haluat muuttaa tietojasi. Tavoitat meidät parhaiten yhteydenottolomakkeen kautta verkkosivustollamme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tietosuoja@glitter.fi. Voit myös soittaa meille numeroon 09 23 113 773 (arkisin 10-13).