Tuotetieto

HIUSLISÄKKEET

Myymämme hiuslisäkkeet on valmistettu 100 % polyesterista, eikä niitä voi käsitellä kuten aitoa hiusta. Katso hoito- ja pesuohjeet alapuolelta.

HOITO-OHJE

Harjaa hiuslisäke jokaisen käyttökerran jälkeen metalliharjalla. Älä koskaan käytä muoviharjaa/-kampaa, koska ne kuluttavat ja sähköistävät lisäkettä. Glitterin valikoimasta löytyy metallinen hiuslisäkeharja. Tupeeraamista ei suositella, koska hiuslisäkkeen selvittäminen on vaikeaa. Kihartimen, hiustenkuivaajan ja vastaavien lämpöä tuottavien tuotteiden käyttö on kiellettyä, koska ne voivat sulattaa lisäkkeen.

PESUOHJE

Käytä mietoa saippuaa tai shampoota ja haaleaa vettä.  Puristele hiusta varovasti, älä koskaan hankaa.  Pesun jälkeen kasta hiuslisäke veteen, johon on sekoitettu pieni määrä pyykinhuuhteluainetta. Anna kuivua. Älä koskaan käytä hoitoainetta, hiuslakkaa tai muita muotoilutuotteita.

VINKKEJÄ

Haluatko kihartaa hiuslisäkkeen? Kierrä se papiljottien ympäri ja huuhtele hiuslisäkettä lämpimässä vedessä, korkeintaan 70 asteisessa. Anna lisäkkeen kuivua ja irrota sen jälkeen varovasti papiljoteista. Jos hiuslisäke sähköistyy, ota käsiisi vähän pyykinhuuhteluainetta ja vedä sormet hiuslisäkkeen läpi. Jos haluat omien hiustesi kiiltävän kuten lisäkkeen, käytä silikonisprayta, jota voi ostaa kampaamoista. Lisää silikonispray ennen kuin kiinnität hiuslisäkkeen hiuksiisi.

AIDOT HIUSLISÄKKEET


Hiukset ovat peräisin Itä-Euroopasta. Klipsilisäkkeessä on viisi klipsiä. Aitoa hiusta voi muotoilla, suoristaa ja kihartaa toiveidesi mukaan.


HOITO- JA PESUOHJEPyri pesemään hiuslisäke niin harvoin kuin mahdollista. Jos kuitenkin käytät lisäkettä usein, pese se 3-4 päivän välein. Pese se miedolla shampoolla ja kosteuttavalla hoitoaineella, jotta hius ei kuivu. Älä harjaa lisäkettä heti pesun jälkeen, vaan anna sen kuivua ennen harjaamista. Glitterin Tangle Brush käy hyvin myös aidon hiuslisäkkeen harjaamiseen. Vältä suolaista ja klooripitoista vettä, koska ne voivat vahingoittaa hiusta ja pahimmassa tapauksessa muuttaa lisäkkeen väriä. Nukkumista ja treenaamista hiuslisäkkeen kanssa ei suositella, koska hius sotkeutuu helposti. Jos et halua ottaa lisäkettä pois treenin ajaksi, letitä se siksi aikaa.


AURINKOLASIT

Metallista valmistetut aurinkolasit noudattavat EU:n REACH-asetukseen perustuvia säädöksiä nikkelin osalta, samoin kuin myymämme korut.

ERIKOISTEHOSTE: FLASH MIRROR

Joidenkin aurinkolasien linsseissä on ns. Flash Mirror -tehoste, mikä tekee aurinkolaseihin peilipinnan.

UV 400 = 100 % UV-SUOJA

UV on lyhenne Ultra Violetille ja se ilmoittaa ultraviolettisäteiden aallonpituutta. Mitä korkeampi UV-arvo, sitä parempi suoja ultraviolettisäteitä vastaan. Esim. UV  400 on tehokkain: UV-säteily suodattuu kokonaan. Kaikissa Glitterin aurinkolaseissa on UV 400 -merkintä.

CAT 1-4 

Aurinkolasit jaetaan eri kategorioihin sen mukaan, miten ne suojaavat silmiä auringolta. Kategoriat ovat 0-4 ja Glitterin aurinkolasit kuuluvat kategorioihin 1-3.

Kategoria 0 = täysin läpinäkyvä (tavallinen lasi)

Kategoria 1 = heikko auringonvalo

Kategoria 2 = normaali auringonvalo

Kategoria 3 = vahva auringonvalo

Kategoria 4 = tavallista voimakkaampi auringonvalo. Ei suositella autolla-ajoon, koska varjot eivät erotu