TYYTYVÄISYYSTAKUU

Glitter tarjoaa tuotteilleen aina 30 päivän avokaupan kuittia vastaan, poikkeuksena aletuotteet (14 päivän palautusoikeus verkkokaupasta ostetuille aletuotteille).

Työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme tuotteidemme laatua. Jos tuote hajoaa tai et ole tuotteeseen tyytyväinen, vaihdamme tilaamasi tuotteen uuteen tai hyvitämme sinulle tuotteen hinnan kuittia vastaan.

Glitter vastaanottaa mielellään palautetta - sen avulla kehitymme entistä paremmaksi.

P.S. Tiesithän, että voimme tarvittaessa auttaa sinua lyhentämään tai pidentämään kaulakoruja, muuntamaan tavallisia korvakoruja klipsikorvakoruiksi ja paljon muuta.

LAATU JA YMPÄRISTÖ

Asetamme alihankkijoillemme korkeat vaatimukset, jotta sinä asiakkaana tuntisit olosi turvalliseksi ostaessasi Glitterin tuotteita. Alihankkijamme sitoutuvat sopimusten myötä noudattamaan muun muassa seuraavia vaatimuksia, joita asetamme nikkelille, tuotteiden kestävyydelle, toimivuudelle, värinpitävyydelle ja irtovärin päästämiselle.

Glitter noudattaa EU:n REACH-asetukseen perustuvia säädöksiä vaarallisten ja kiellettyjen aineiden käytöstä tuotteissamme.

LAADUNVALVONTA

Alihankkijoidemme suorittamien testien lisäksi toteutamme myös omaa laadunvalvontaa, jossa testaamme, että tuotteet täyttävät alihankkijoillemme asettamamme vaatimukset. Varmistaaksemme tuotteiden laadun, käytämme muun muassa röntgenlaitetta. Jos sinulle tulee kysymyksiä laadunvalvontaan liittyen, voit ottaa yhteyttä laadunvalvontaosastoomme sähköpostilla [email protected]

KORUJEN HOITO

Muotikorut säilyvät kauniina pidempään, kun korut säilytetään kuivassa paikassa ja valolta suojattuina. Korujen altistumista vedelle, hajuvesille, voiteille ja hiuslakalle tulee välttää. Sormukset kannattaa ottaa pois aina ennen käsienpesua. Anna hajuveden, hiuslakan ja ihovoiteen kuivua ennen kuin puet korut.