Zanzlöza Smycken perustettiin vuonna 1986 ja se avasi ensimmäisen myymälänsä Tukholman vanhassa kaupungissa. Siitä tuli nopeasti menestys! Vuonna 1993 avautui puolestaan toinen myymälä Tukholman keskustassa, osoitteessa Jakobsbergsgatan 9. Vuonna 2009 avautui myös verkkokauppa, johon tuli myyntiin valikoidut mallit myymälän upeasta valikoimasta.

Marraskuussa 2014 Zanzlöza Zmycken muutti Tukholman PK-husetiin ja lokakuussa 2015 avattiin uusi myymälä Tukholman ulkopuolelle Täby centrumiin.

Zanzlöza Smycken on jännittävä koruliike, josta löytyy kaikkea mahdollista aina ylenpalttisiin kaulakoruihin kuin jokapäiväisiin peruskorvakoruihin. Tunnetut tuotemerkit löytävät paikkansa yksittäiskappaleiden joukossa, jotka on löydetty sisäänostomatkoilla kaukaisissa maissa. Täältä löydät jotain jokaiseen tyyliin ja tilanteeseen!

Syksyllä 2012 Bergendahls-konserni osti Zanzlöza Smyckenin, minkä johdosta valitut mallistot ovat edustettuina shop-in-shop -konseptina valikoiduissa Glitter-ketjun myymälöissä.